A jelentkezés lépései

Ha úgy döntött, hogy szeretne részt venni magas szintű lovasképzésünkön, akkor kövesse az alábbi lépéseket! Ne hagyja az utolsó napokra a jelentkezést, mert a 25 fős osztály a tavalyi évben is hamar megtelt.

1) REGISZTRÁCIÓ

Kattintson ide, és regisztráljon mindössze 1 perc alatt néhány személyes adatának megadásával, hogy elküldhessük Önnek e-mailben a hivatalos Jelentkezési Lapot és a Tanulmányi Szerződést.

2) JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE

Nyomtassa ki a Jelentkezési Lap első oldalát, amelyet e-mailben küldtünk Önnek, majd töltse ki és írja alá. Ezután egyszerűen fotózza le okostelefonnal vagy szkennelje be, és küldje vissza központi e-mail címünkre: info@nemzetilovasakademia.hu  Határidő: 2019. május 8.

3) TANDÍJ BEFIZETÉSE

Fizesse be az éves tandíjat, vagy annak első részletét! Határidő: 2019. május 10.

Amennyiben a három részletben történő tandíjfizetést választja, kérjük, hogy az alábbi összeget utalja át az itt megadott számlaszámunkra!
Az éves tandíj első részlete: 183.330 Ft + 27% ÁFA (azaz bruttó 232.830 Ft)

Számla tulajdonos: Civil Communication Kft.
Számlaszám: 10701520-70370513-51100005
Számlavezető: CIB Bank


Figyelem! Ha a fent megadott összeg befizetése az Ön részéről valamilyen nehézségbe ütközik, például szívesebben fizetne készpénzben vagy más ütemezéssel (kisebb részletben) fizetne, akkor kérjük, hogy ezt minél előbb jelezze nekünk e-mailben vagy telefonon, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és megoldást találjunk a problémájára.

Telefon: +36 30 879 8193
E-mail: info@nemzetilovasakademia.hu

Dr. Gőblyös István a Nemzeti Lovasakadémia alapítója és szakmai vezetője, az ország egyik legismertebb lovaglótanára és lókiképzője. Több mint negyven éve lovagol, a legjobb hazai és külföldi mesterektől tanult. 2014 óta az Academic Art of Riding, 2015 óta pedig az Escuela Equitabilis tagja. Húsz éve foglalkozik a lókiképzés elméletével, saját iskoláját 2013 óta vezeti. A nagysikerű Egyensúly, Elengedettség, Egyenesség című lovas szakkönyv és a lovas berkekben etalonnak számító Zabla és Kengyel és más lovas blogok szerzője.

Gyakori kérdések
Az Akadémia központja

Kajászó-Szentpéterpuszta Lovarda
az M7-es autópálya mellett, Budapesstől 33 kilométerre. Térkép megnyitása »

További kérdese van?
Hívjon bennünket a +36 30 879 8193 telefonszámon vagy írjon az info@nemzetilovasakademia.hu e-mail címre!