Erdélyben is elindul a Nemzeti Lovasakadémia képzése

Erdélyben is elindul a Nemzeti Lovasakadémia képzése

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Nemzeti Lovasakadémia Erdélyben is elindja lovasképzését. Annak érdekében, hogy a határontúli hallgatóknak ne kelljen minden hónapban egy napra Magyarországra utazniuk, az alábbi, speciális képzési formát találtuk ki az Erdélyi lovasok számára:

  • Az elméleti tananyagot online formában tesszük elérhetővé. Így kényelmesen, otthon is lehet tanulni, az interneten keresztül pedig kapcsolatot tartani az oktatókkal.
  • A gyakorlati órákat egy Erdélyi helyszínen fogjuk megtartani saját oktatóink közreműködésével.
  • A Nemzeti Lovasakadémia központjába, a Kajászó-Szentpéterpuszta Lovardába mindössze egy alkalommal, a tanév végén kell majd elutazni a záróvizsgára.

Mit vállalunk?
Három év alatt megtanítjuk a lókiképzés ismereteit.

Mit tanítunk?
A lókiképzés miértjeit és hogyanjait az alapoktól magas szintig - elméleti és gyakorlati ismereteket egyaránt.

Kik tanítanak?
Kiváló magyar szakemberek (elméleti és gyakorlati oktatók), akik maguk is lovas mesterek tanítványai, szakírók, gyakorló szakemberek.

Mitől egyedi?
Tényleges gyakorlati képzés, aminek előrehaladását saját képzésű lóval, évről évre bemutatott vizsgával mérjük le.

Milyen tantárgyakat oktatunk?
Lókiképzés elmélete, etológia, konfliktuskezelés, pedagógia, ló és lovas személyiségfejlesztés, állategészségügy, anatómia, tartástechnológia, lovaskultúra, lovasművészet, gyakorlati lókiképzés lovardában és terepen.

Kik jelentkezzenek?
Olyan Erdélyi lovasok, akik magukból, lovukból és lovasaikból a maximumot szeretnék kihozni, akik a lókiképzés magas szintű szakmai fogásait szeretnék megismerni.

KÖZÖSSÉGBEN SIKERESEBB LESZEL!

Mikor kezdődik?
Az egyes tanévek májustól februárig tartanak.

Miért eredményes a képzés?
Kis lépésekre lebontott, ezért könnyen elsajátítható a tanmenet.

Mi az ára?
Havonta 55.000 Ft+ 27 ÁFA (Bruttó 4.989 Ft/óra)

Hol lehet látni az Akadémia munkáját?
Április 27-én szombaton 14:00 órakor, a Nemzeti Lovasakadémia ingyenes nyílt napján, a Kajászó-Szentpéterpuszta Lovardában. A rendezvény ingyenes, de előzetesen regisztrálni kell ide kattintva!

Hogyan lehet beiratkozni?
A jelentkezés lépései és annak feltételei ide kattintva találhatóak.

MI MEGTANÍTUNK A LÓKIKÉPZÉSRE!

Dr. Gőblyös István a Nemzeti Lovasakadémia alapítója és szakmai vezetője, az ország egyik legismertebb lovaglótanára és lókiképzője. Több mint negyven éve lovagol, a legjobb hazai és külföldi mesterektől tanult. 2014 óta az Academic Art of Riding, 2015 óta pedig az Escuela Equitabilis tagja. Húsz éve foglalkozik a lókiképzés elméletével, saját iskoláját 2013 óta vezeti. A nagysikerű Egyensúly, Elengedettség, Egyenesség című lovas szakkönyv és a lovas berkekben etalonnak számító Zabla és Kengyel és más lovas blogok szerzője.