Könyvajánló: Dr. Gőblyös István – Egyensúly, elengedettség, egyenesség

Könyvajánló: Dr. Gőblyös István – Egyensúly, elengedettség, egyenesség

Alapfogalmak és technikák a helyes lókiképzéshez – több mint 150 oldal és 30 fejezet!

Az ország egyik elismert lókiképzője, Dr. Gőblyös István könnyen megérthető formában foglalja össze a lókiképzés legfontosabb elméleti és gyakorlati alapfogalmait. A szerző első könyvében az elveszett magyar lovaskultúra nyomába ered és az akadémista stílusú lókiképzés elfeledett hagyományait eleveníti fel, melyet a boldogság kultúrájának neve. Vallja, hogy ennek felfedezésével bármely lovas megélheti a boldogságot, lova és önmaga kiteljesedését.

A látványos képekkel illusztrált fejezetek segítséget nyújtanak az olvasónak, hogy az egyes kérdéskörökről helyes elképzelése alakuljon ki, és önmagát fejlesztve eljusson azokhoz az érzésekhez, amelyek a lókiképzéshez elengedhetetlenek. A könyv kezdő és haladó lovasok számára is hasznos segédlet a mindennapi lókiképzéshez: bárhol is ütik fel, biztosan találnak olyan gondolatot és tanácsot, amely segíti őket a fejlődésben.

A szerző szerint a „lovasérzés” ugyanis tanulható, amit bárki átélhet a ló figyelmes tanulmányozásával, gondolkodással, kitartással és azzal az elméleti és gyakorlati tudással, amelyet most ez a könyv ad közzé. Ugyanakkor a könyv forgatása nemcsak lovasoknak, hanem szüleiknek, barátaiknak, családtagjaiknak is ajánlott , hogy jobban megértsék lovas barátaik, családtagjaik szenvedélyét, vagy csupán gyönyörködjenek a kiadvány páratlan lovas fotóiban.

Tovább a szerző saját weboldalához és a megrendeléshez »

Cimkék: