Oktatók és lovaglótanárok

A Nemzeti Lovasakadémia elméleti és gyakorlati oktatói több évtizedes szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező lovas szakemberek. Az oktatók és lovaglótanárok szaktudása felöleli a lovas és lókiképzési ismeretek teljes spektrumát, s ugyanakkor jártasak a pedagógia és a felnőttképzés területén is.

Az oktatók hazai és nemzetközi intézményekben, magyar és külföldi mesterektől egyaránt tanultak. Elméleti és gyakorlati tudással rendelkeznek a lósport és a lovassport különböző szakágaiban a galopptól a military-ig, a díjlovaglástól a lovasíjászatig, a szabadidomítástól az akadémista stílusig. Az oktatók mögött több éves, évtizedes kutatómunka áll, eredményeiket folyamatosan publikálják szakújságokban vagy épp saját könyveikben.

Az oktatók évek óta képeznek tanítványokat, és ők maguk is rendszeresen járnak továbbképzésre a legnevesebb hazai és nemzetközi kortárs mesterekhez. Az akadémia hároméves képzésén mindezt a tudást szeretnék továbbadni, kinevelve ezzel a magyar lovaskultúra következő generációját.

Figyelem! Már lehet jelentkezni a májusban induló új képzésünkre!
Alig két hét maradt, hogy jelentkezzen a május 18-án induló második tanévre! Jelentkezési határidő: május 6.